Licenţă? Cineva?
Ca orice student în an terminal, îmi spun într-una că am să fiu mai ordonată, punctuală şi calculată. Adică să-mi găsesc toate cursurile prin camera, să ajung LA TIMP la cursuri, seminarii şi eventual, examene. Ar fi chiar de apreciat dacă mi-ar ieşi măcar ultima. 

Ca orice student în an terminal, îmi promit solemn că anul asta am să învăţ la absolut toate  materiile, să scot fiecare carte/suport de curs din bibliotecă nu doar ca să sterg praful de pe ele, ci ca să “pun burta pe carte”, cum zice mama. 


Ca orice student în an terminal, îmi promit să merg la fiecare curs şi seminar în parte şi să rezist cu stoicism la unele dintre ele. Mă străduiesc, jur. Dacă merg la un curs şi stau doar o oră, se ţine, nu? :D

Ca orice student în an terminal,  profit de orice ocazie pentru a-mi savura cafeaua alături de oamenii dragi cu care am împărţit covrigi, cursuri, scaune de amfiteatru. Şi încerc, pe cât posibil, să beau doar una pe zi. Una şi buna. Cum se zice, compania contează.    

Ca orice student în an terminal, mă jur [pe ciocolată!] că am să mă apuc de licenţă din semestrul ăsta. Şi că n-am să las nimic să mă împiedice în a-mi strecura urechea  peste tot pe unde se aude ceva legat de tema mea de licenţă, ca un student silitor ce sunt. 

A, şi da, ca orice student în an terminal, caut temă de licenţă

Nume: urmează a fi stabilit
Domeniu: neapărat PR/organizare de evenimente/comunicare politică/online  
Profilul subiectului: provocator,  plăcut la citire, relativ complicat


Apel la studenţii în an terminal sau care au terminat deja: voi cum vă alegeti/v-aţi ales tema de licenţă?

Labels: