Prima ediție de Cafeneaua Publică. Sau cum mi-am început eu săptămâna.
Făcând ceva simpatic. Ieri m-am dus într-o locație tare dragă mie, Phoenix Coffee Tea Spices,  să mă întâlnesc cu  18 oameni curioși asupra inițiativei, dornici să contribuie, cu pași mărunți și idei realiste, la ceea ce numim comunitatea în care trăim.Cafeneaua Publică este un concept foarte interesant lansat de cei de la Fundația comunitară Iași, menit să aducă împreună acei oameni care vor să participe la dezvoltarea activă a vieții publice din oraș. Mi-a plăcut ideea așa că am dat curs  inițiativei organizatorilor, chiar dacă frigul de afară poate nu a fost foarte încurajator.

Despre Fundația comunitară Iași știam deja încă de la începuturile sale, însă mi-a plăcut tare prezentarea Pecha Kucha adaptată de Claudiu Florea, președintele Fundației Comunitare. Interesantă modalitate de prezentare, numai bună de utilizat dacă vă pregătiți intens pentru Public Speaking.
Tot atunci l-am descoperit și pe Andrei Avarvarii și ale sale realizări în colaborarea cu Lamborghini. Am aflat niște lucruri destul de interesante despre mașini, cu care nu mă întâlnesc oricând.
Rezultatul final al întâlnirii? Șase idei numai bune de implementat cu bănuții strânși. Propunerile le puteți vota și voi aici, iar dacă mai aveți și altele sunteți bineveniți la următoarele ediții.

E simplu: "Ne întâlnim, dezbatem, facem."


Labels: