Despre răsfăț, la multe grade Celsius într-o singură zi.


Pentru că un weekend nu e weekend dacă nu te răsfeți măcar puțin, sâmbăta trecută am acceptat cu mare drag invitația Andreei Marc și ICAR Tours de a petrece o zi plină de surprize și momente frumoase petrecute alături de încă 25 de femei fabuloase din Iași.


Și ca să începem povestea, spun că până și trezitul de dimineață a fost un răsfăț - Andreea ne-a întâmpinat cu o cafea bună-bună de la Teo's Cafe, pe care n-am să mă satur niciodată să o recomand și mai ales, să o savurez.
Apoi, am zăpăcit de cap șoferul autocarului - sigura prezență masculină, de altfel - cu râsete și chicoteli simpatice. Asta pentru că până la prima destinație am primit niște minunății de accesorii. O broșă în formă de floare de la Cristina Nichita, un papion colorat de la  Zaza  și un căluț simpatic de pus în piept de la Corina Gologoț.

Și pentru că ne place să începem cu desertul, după kilometri de admirat case împreună cu Simina și desigur, stabilit cum vor arăta casele noastre când vom fi mari, am ajuns și la primul "refugiu" de pe harta răsfățului nostru - fabrica de înghețată Betty Ice, din Suceava. Am văzut de unde pleacă lăzile pline de delicii aromate și răcoritoare și mai ales, cum se ajunge la produsul final.
Personal, pe lângă înghețata în sine, am fost fascinată de butoanele colorate din interiorul fabricii - care nu știu să vă spun ce faceau mai exact, dar tare ispititoare mai erau. Mai ales cele mari și roșii care parcă spuneau un mare și hotărât "NU!". Cu mare răbdare din partea domnișoarei Ramona care ne-a prezentat procesele din fabrică am savurat și o înghețată...neînghețată, adică aflată în penultimul stadiu al procesului de fabricare. Asta pentru că nu puteam rezista tentației de a mânca o vafă direct de pe "mașinăriile-alea-mari-care-fac-înghețată-delicioasă". Ajunse și  la degustarea finală fiecare și-a luat, pe alese, cupa de înghețată și s-a pus pe savurat, povestit și râs cu poftă.

După toate astea ni s-a cam făcut foame, așa că ne-am îndreptat spre moșia Cai de Vis, pentru un prânz eco delicios, care a mers numai bine cu sucul natural din fructe Naive. Așa multe chestii faine auzisem despre locul ăsta încât mi-am zis că trebuie neapărat să ajung acolo și să-i cunosc pe "vinovații" din spatele afacerii. Între timp, actorul Daniel Badale mai că nu ne-a lăsat să mâncăm, povestindu-ne isprave actoricești într-un fel în care nu aveai cum să nu râzi, măcar puțin. Alexandra Andrei ne-a încântat și ea cu acorduri de chitară și o voce tare frumoasă.
Iar pentru ca mofturile să fie pe deplin satisfăcute, ne-am bucurat și de câteva minute de echitație cu Șeik și Kali.

Am rămas cu 3 lucruri de bază: râsul e cel mai sănătos în cantități mari, petrecerea timpului cu oameni pe care nu îi cunoști foarte bine e chiar recomandat - ai fi suprins să afli ce oameni faini sunt -  iar caii, well, nu sunt atât de fioroși precum credeam. Unii chiar știu și pași de vals.

Și dacă nu mă credeți pe cuvânt, vedeți pozele de-aici și mai citiți și...mai jos :-)


Andreea Marc: http://andreeamarc.com/sambata-mea-a-fost-un-alint-de-vis/

Andreea Altam: http://iasi.zilesinopti.ro/pagini/o-zi-de-alint.html

Andreea Roxana Tărâță: http://calliope22.info/2012/08/o-zi-fabuloasa-pentru-femei-fabuloase/

Alexandra Bohan: http://alexandrabohan.com/2012/08/05/rasfatul-de-pe-4-august/

Adelina Bohan: http://addegabrielle.wordpress.com/2012/08/05/56/

Alma Andrei: http://www.facebook.com/AlmaAndrei/posts/474828035870497

Alice Ciobanu: http://alice-albinutza.blogspot.ro/2012/08/rasfatata-cu-inghetata-si-caide-vis.html

Ana Maria Doboș: http://anamariadobos.com/2012/08/de-vis/

Belva: http://www.belva.ro/26-de-femei-cativa-cai-de-vis-si-o-tona-de-inghetata/

Carmen Ghercă: http://carmengherca.blogspot.ro/2012/08/cum-poate-arata-o-zi-de-rasfat.html

Gabriela Butnaru: http://zazullina.info/o-zi-de-vis/

Ioana Păsat: http://blog.icar.ro/2012/08/06/o-zi-de-alint-la-betty-ice-si-cai-de-vis/

Irina Șubredu: http://www.irinasubredu.com/2012/08/cronica-unei-sambete-indelung-anuntate/

Mădălina Stafie: http://eucumine.ro/cum-se-alinta-fetele/

Oana Filip: http://oanafilip.blogspot.ro/2012/08/despre-ziua-de-4-august-pe-scurt.htmlLabels: