PRBeta vine cu oportunități pentru tinerii pasionați de online


Unde? Când? Cum? În Iași, între 3 și 8 decembrie, după ce aplici.
Mereu am susținut ideea de investiție în dezvoltarea unui om, pe orice plan. Și nu mă refer neapărat la investiții financiare, ci în investirea celei mai importante resurse, pe care multă lume se plânge că n-o are: timpul. Dar, cum experiența necesită implicare și dorința de a ști și a face mai mult, cred că nu e cazul să ne limităm doar la cursurile urmate în facultate. Mai ales dacă e vorba de comunicare și PR.PRbeta vine cu o serie de workshop-uri foarte faine de comunicare online și mai aduce și speaker-i pe măsură. Sunt gratuite și durează 4h/zi timp de 6 zile. Nu-i un capăt de lume, nu? Ca să înveți de la Alexandru Negrea, Monica Jitariuc, Victor Kapra, Corina Săftescu, Dragoș Alexa și Răzvan Baciu, eu zic că nu. Ce mi se pare și mai fain la cursurile astea e că participanții trebuie să treacă de un interviu înainte. Ce e de făcut până acolo? De trimis un CV și o scrisoare de intenție la contact@PRbeta.ro sau înscrierea direct pe site, până pe 25 noiembrie. Adică până duminică.

Și pentru cei care încă au dubii și se gândesc că nu o să lucreze niciodată în comunicare din cauza lipsei de experiență, uite ce zice unul din organizatori, Cristina Puțan: “Fiecare grupă de studiu este formată din 15 studenți selectați pe sprânceană, în funcție de abilitățile pe care le au, nu în funcție de experiența de muncă, pentru că ne dorim să oferim o șansă reală tinerilor capabili și să distrugem mitul acela că dacă nu ai experiență, nu te angajează nimeni”. 

Să recapitulăm:

#1 Ce? Una bucată serie de workshop-uri pe comunicare online.
#2 Cine? PRbeta, iar de mânuță cu ei vin și speaker-ii de aici.
#3 Cum? Trimiți CV-ul și o scrisoare de intenție la contact@PRbeta.ro sau te înscrii direct pe site
#4 Până când? Până duminică, 25 noiembrie.
#5 Și apoi? Te prezinți frumos la interviu.
#6 Cât durează? 4h/zi timp de 6 zile, între 3 și 8 decembrie.
#7 Cât plătesc? Nimic, sunt gratuite.
#8 Cu ce rămân? Cu informații prețioase aflate de la oameni cu experiență, aplicații practice făcute cu mânuța ta, oameni faini pe care-i cunoști acolo și posibilitatea de a fi intern într-o companie locală.
#9 Atât? Nu, te mai și distrezi pe deasupra, știm cu toții cum e când se întâlnesc oameni de comunicare.


Fuguța la scris, acum!

Labels: