RIUF 2013. Sau ce înseamnă, de fapt, să studiezi în străinătate.


Știți vorba “socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg?

Eu cred că depinde de târg. Spre exemplu, dacă e vorba de educație, cred că-ți faci de acasă o socoteală îndrăzneață, dar totuși realistă. Pentru că dacă vrei să crești mare de tot, atunci știi că trebuie să investești în treaba asta. Și lăsăm banii la o parte, vorbim aici de timp și, mai ales, răbdarea de a-ți împlini poate un vis. Acela de a călători, de a fi cel mai tare în domeniul tău, de a-ți găsi cariera potrivită, sau pur și simplu de a trăi o experiență internațională.

Și timpul ăsta pe care-l investești în toată afacerea, începe de joi, la RIUFRomanian International University Fair.

Sunt multe povești, realizări, experiențe pe care le aud de la cei care au studiat în alte sisteme și toate au avut ceva “de spus” în activitatea lor de când s-au întors. Pentru că s-au întors și fac lucrurile să se miște în orașul lor. Ăsta e și îndemnul RIUF  - Pleacă. Studiază. Întoarce-te. Schimbă.

Are 11 ediții în spate și din ce în ce mai multe universități prezente. Anul ăsta, MIT și Princeton University vor fi prezente la RIUF Iași, un motiv în plus să fiți și voi acolo. Din Iași, vor participa Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”, Universitatea Tehnică și Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa”. Lista completă de expozanți o găsiți aici.

Mergeți, întrebați, luați notițe și plecați de acolo cu carți de vizită, mape de prezentare, broșuri și tot ce vă mai poate fi de folos. S-aveți de unde începe planificarea.

În Iași, RIUF îi așteaptă pe viitorii studenți la Hotel Unirea, pe 21 martie, de la 10 la 18.  Cu cafea de la Teo’s cu tot.

Pentru a participa la RIUF și la workshopurile dedicate studiului în străinătate, trebuie să vă înscrieți pe www.riuf.ro. Cum a fost la celelalte ediții, tips și alte nebunii aflați de pe pagina lor de Facebook


Labels: