THE lava cake.

Unii se trezesc la 7 dimineața și aleargă, alții își beau cafeaua cu ziarul în mână, alții gătesc. Eu, adică. Mie-mi place trezitul dis-de-dimineață, dacă e și cu aromă de cafea prin preajmă (da, ca în reclame), cu atât mai bine. Chiar dacă azi mi-am permis 1 oră-n plus de somn, tot la 7 m-am trezit. Și dacă tot am făcut-o, mi-am zis să fac ceva util cu ora aia. Așa că mi-am făcut de cap în bucătărie. 

Să ne-nțelegem, eu nu gătesc. Eu știu să fac cartofi prăjiți și comandă la pizza (și nici măcar nu-mi place pizza). Bine, mai știu să pun și de-o ciorbă, dar asta e altă poveste. Am făcut lava cake, 12 bucăți, toate faine și toate delicioase. Se găsesc multe rețete în online, eu am ales-o pe cea pentru 12 porții.

Una bucată lava cake a ajuns pe jos (moment foarte trist), iar (aproape) un sfert din compoziție a fost mâncată efectiv, cu lingura. Era prea bună. Dar everything went ok.

Laudele și mulțumirile au fost la ele acasă. Cam multe, având în vedere că a fost prima încercare de lava cake. Sper că n-au fost doar din amabilitatea celor care le-au servit. Rezultatul final arată cam așa:Cine se trezește de dimineață, departe ajunge. Da, cu burta plină.Labels: ,