Tuffli - o cofetărie ffistichie.


Iubesc noile începuturi. Momentele în care spui stop, respiri, vezi ce şi cum şi o iei de la capăt prind tare bine. În cazul Tuffli cred o să prindă bine şi la public (de fapt, o să prindă şi mai bine, mă îndoiesc că au avut vreo problemă în sensul ăsta). Dacă aţi trecut pe lângă Tuffli în ultima perioadă şi v-aţi temut că a dispărut când aţi zărit hârtii albe-n geam, aflaţi că e tot acolo. De vineri încoace e mai colorată, mai veselă şi mai caldă. Ea, cochetăria de cofetărie. Îşi spune şi La Maison du Chocolat, iar meniul stă dovadă.


Lucrurile stau aşa: cât o fi de frig afară (să fim serioşi, e iarnă, hai să nu ne mai plângem), din casă tot trebuie să ieşi. Pontul e să pleci cu o destinaţie stabilită de-acasă. Te uiţi la fotografiile de aici, te îmbraci şi ieşi. Te opreşti fix unde trebuie - la Tuffli. E atât de simplu. Culorile, decorul s-au schimbat, însă prăjiturile sunt aceleaşi şi sunt la fel de bune. Li s-au alăturat, desigur, şi alte surate delicioase, că aşa îi şade bine unei vitrine cochete. Dacă eşti un social media butterfly, când o să intri în cofetărie o să te simţi de parcă navighezi pe Pinterest. Prin board-uri dedicate Parisului, prăjiturilor, locurilor calde şi măi-măi. Numai că la Tuffli ai şi muzică şi masă la care să stai în tihnă să-ţi alinţi gusturile, adică treburi palpabile, cum s-ar zice. Nu ştiu ochii unde să-ţi mai fugă, ba în meniu, ba în vitrină, ba pe pereţi. Să se-oprească unde vor, că loc este.

Sursă foto
Dacă totuşi eşti pe fugă sau vrei să faci o surpriză colegilor de la birou (funcţionează întotdeauna), poţi să comanzi online, direct pe site. Ajunge la tine rapid şi într-un Mini Cooper roşu cu cireaşă-n vârf. Care nu e de mâncare, oricât de yum ar arăta. Când o să ajungă la mine comanda făcută online, o să-l întreb pe domnul şofer dacă mă lasă să stau în maşină cât mănânc. Ha, să mănânci o prăjitură într-o prăjitură. M-aş cam distra :).

O pretenţie mai am: să mă bucur în voie de lava cake. N-am văzut să fie în meniu, poate ochelarii mei nu şi-au făcut treaba bine. Cum facem, Tuffli? Schimbăm ochelarii sau mai facem loc în vitrină?

Până-mi primesc răspunsul, nu mai spun nimic, trebuie să vedeţi şi voi. Şi cum tasting is believing, zic să treceţi pe la Tuffli. Des. S-aveţi spor la mâncat, că poftă sigur vă e deja!


Labels: